Keluar asap dari kereta iswara

Semalam balik dari office kereta iswara parking kat luar, bukan kat slot parking aparmen. Takde kesan kemek. Masuk kat rumah, rupanya orang rumah bagitau ada asap keluar dari compartmen enjin. Kat rumah pangsapuri ni kalau petang ramai orang kat taman bawah dekat parking kereta jadi tak boleh la tengok dalam kereta nanti ramai pula yang tanya. Tunggu malam. Rupanya tangki air dekat kering. Masukkan air dekat 2 liter. Test – pusing pusing dekat rumah. Pagi ni test lagi pergi office. Kena beli bekas air plastik simpan dalam bonet, senang nak tambah air.

About perjalanan69

cerita perjalanan
This entry was posted in Iswara, kereta and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s